Berkhout

In het gezellige dorp Berkhout vindt u onze fysiotherapie praktijk. We zitten naast de kerk, in de dependance van het oude gemeentehuis van Berkhout. Niet te missen dus.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie en osteopathie. Onze fysiotherapeuten zijn Frank Fennis en Rens Klaver. Voor osteopathie kunt u terecht bij Richard Wuisman, tevens eigenaar van Fysiotherapie Berkhout.

Door de jaren heen, hebben onze fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in verschillende klachten die binnen het vak fysiotherapie vallen. Meer over onze specialisaties leest u hier. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor algemene fysiotherapie. U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts. Ervaart u klachten, bel, app of mail ons dan voor een afspraak.

Bent u aanvullende verzekerd voor fysiotherapie, dan zullen wij de behandeling direct bij uw zorgverzekering declareren. Hier heeft u verder geen omkijken naar. Wanneer u de eerste keer bij ons komt, kijken wij hoe u verzekerd bent. Dit doen wij via een beveiligde omgeving. Het aantal behandelingen die u van uw verzekering krijgt, zetten wij in uw dossier. Uw fysiotherapeut zal aangeven wanneer uw pakket bijna op is. Heeft u geen aanvullende verzekering dan kunt u uw behandelingen direct bij ons betalen. Dit kan via de pin of contant (graag gepast, wij hebben geen wisselgeld).

Door de centrale ligging in het dorp is de praktijk makkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. De praktijk ligt aan de doorgaande weg tussen Hoorn en De Goorn. Voor de deur ligt een groot parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren. Komt u op de fiets? Deze kunt u op het eigen terrein van de praktijk neerzetten. Ook kunt u met het openbaar vervoer de praktijk bereiken. Bus 128 stopt in de straat. Het is dan nog maar een klein stukje lopen naar de praktijk.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.