Osteopathie

In 2020 is Richard Wuisman, eigenaar van Fysiotherapie Zwaag en Berkhout, afgestudeerd als osteopaat. Maar wat doet een osteopaat nu precies?

Bij osteopathie wordt het lichaam als één geheel gezien. Alles in het lichaam beweegt immers. Niet alleen uw gewrichten en spieren, maar ook uw bloedbanen, organen en zenuwbanen. Functioneert een deel van uw lichaam niet naar behoren, dan kan dit gevolgen hebben voor de rest van uw lichaam. Met andere woorden, dat u last heeft van bijvoorbeeld uw knie, hoeft niet persé te betekenen dat het probleem in uw knie zit. Mogelijk dat het probleem uit uw heupen of zelfs uw schouders komt. Een osteopaat kijkt niet alleen naar uw klacht, maar gaat ook op zoek naar de oorzaak. Richard doet dit doormiddel van een uitgebreide intake en het opstellen van een behandelplan.

Osteopathie is een ‘vak apart’ binnen Fysiotherapie Berkhout. Voor deze stroom binnen de praktijk hebben wij daarom een aparte website. Voor meer informatie over Osteopathie kunt u hier kijken.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.