Medewerkers

Osteopathie: Richard Wuisman
Fysiotherapie: Frank Fennis en Rens Klaver

Ik ben Richard Wuisman, geboren in Hoorn, tegenwoordig woonachtig in Zwaag. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na jaren in een grote praktijk gewerkt te hebben, ben ik in mei 2017 gestart met Fysiotherapie Zwaag. In oktober 2018 kwam daar de praktijk in Berkhout bij. Sinds ik afgestudeerd ben, heb ik meerdere cursussen en studies gedaan zoals Dry needling, schouderspecialisatie, medical taping en opgeleid tot voedingsdeskundige. Naast mijn werk is sporten altijd een passie van mij geweest. Ik ben tegenwoordig ook vaak hardlopend in en rondom hoorn te vinden.

In 2020 ben ik afgestudeerd als Osteopaat. Dit betekent dat u alleen nog afspraken osteopathie bij mij kunt maken. Meer over osteopathie vindt u op de pagina van Osteopathie West-Friesland. Voor fysiotherapie kunt u in Berkhout terecht bij mijn collega Frank.

Ik ben Frank Fennis, sinds 1993 ben ik fysiotherapeut, gymleraar en ergonoom. Het is mijn passie met mensen om te gaan. Als fysiotherapeut probeer ik altijd tot de kern van het probleem te komen, waarbij ik naar de gehele persoon blijf kijken. Mijn specialiteiten zijn het beoordelen van beweging, herstellen van instabiele gewrichten en verhelpen van langdurige klachten. Mijn hobby’s liggen vooral op het sportieve vlak. Zo houd ik van wielrennen, hardlopen, tennissen en zeilen. Ook breng ik aardig wat uurtjes door met klussen in en om huis.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.