Rens : Fysiotherapeut

Rens Klaver Fysiotherapie Berkhout

Met een omweg ben ik bij fysiotherapie terecht gekomen. Na de HAVO heb ik eerst voor tandtechnicus gestudeerd. Eigenlijk wilde ik piloot worden, maar dat zat er helaas niet in. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als tandtechnicus, was het tijd om verder te groeien en daardoor voor iets nieuws. Ik ben toen bij de opleiding fysiotherapie terecht gekomen. Deze opleiding heb ik in 2016 succesvol afgerond.

Het menselijk lichaam fascineert mij, daarom past de fysiotherapie zo goed bij mij. De puzzel van waar en waardoor iemand klachten heeft en dit dan proberen te verhelpen. Ieder lichaam is anders, dus het opstellen van een persoonlijk behandelplan vind ik iedere keer weer een leuke uitdaging. U van uw klachten afhelpen staat dan uiteraard voorop. Ook is gezondheid en een gezond lichaam één van de belangrijkste aspecten van het leven. Om daarin een rol van betekenis te mogen zijn, is voor mij ontzettend waardevol.

Toen ik bij Fysiotherapie Berkhout kwam werken, was ik alleen algemeen fysiotherapeut. Binnen de fysiotherapie zijn er heel veel leuke cursussen, specialisaties en verdiepingen die ik kan doen. Het liefst doe ik alles, dat is helaas niet mogelijk. De eerste stap is Dry Needling geweest, deze cursus heb ik mei 2023 succesvol afgerond. En in november 2023 heb ik de cursus Medical taping mogen doen. Uiteraard ook met succes. In de toekomst hoop ik nog veel meer cursussen te mogen doen en mogelijk zelfs de opleiding tot Manueel therapeut.

U kunt mij zowel in de praktijk van Zwaag als Berkhout vinden. Op maandagochtend en woensdag ben ik in Berkhout. Op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag werk ik in Zwaag.

Geboren en getogen ben ik in Hensbroek. Een leuk dorpje waar ik vroeger graag bij de meertje van Hensbroek kwam om van de zon te genieten en te zwemmen. Mijn huis staat tegenwoordig in Heerhugowaard, maar met mooi weer ga ik nog graag naar het meertje om te zwemmen. In Heerhugowaard woon ik samen met mijn twee dwergkonijnen van alweer 10 jaar oud.

Als ik niet aan het werk ben bij Fysiotherapie Berkhout of in Heerhugowaard hartpatiënten help met hun revalidatie, lees ik graag een goed boek. Een leuke film of serie is ook aan mij besteed. Met mooi weer ben ik buiten voor een heerlijke wandeling. Ook sport ik graag, ben ik bezig met ‘Do it yourself’ of VR flight sim. Ik heb eigenlijk heel veel hobby’s, die mij bezig houden. Met mijn familie en vrienden ben ik graag samen voor een gezonde doses gezelligheid.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.