Specialisaties

Dry Needling
Een snelle methode om met (acupunctuur) naalden pijnlijke spieren te behandelen. Het doel is om de pijnlijke knopen in spieren aan te prikken. Vrijwel meteen tijdens de behandeling worden de spieren minder pijnlijk en voelen de knopen soepeler. Deze behandeling pas ik regelmatig toe bij nek-/schouderklachten, tennis-/golfersellebogen, rugklachten, bekkenklachten, hamstring- en kuitblessures. Meer info? Die vindt u hier.

Schouderspecialist
Bij ons bent u aan het goede adres met schouderklachten. We hebben beide jarenlang vele schouders behandeld en ook met cursussen en nascholing veel extra kennis plus ervaring.

Sportfysiotherapie
Waar er gesport wordt, ontstaan helaas soms ook blessures. Wij hebben veel ervaring met blessures in combinatie met allerlei sporten. Frank is in het verleden ook gymdocent geweest en veel aan sportbegeleiding gedaan. Richard heeft de laatste jaren vooral veel hardlopers, voetballers en tennissers begeleid in het herstellen van blessures.

Medical tape
De populaire en elastische kleurentape wordt ook bij Fysiotherapie Berkhout gebruikt. Er zijn een aantal standaard methodes om met tape te helpen bij het herstel. Bij Fysiotherapie Berkhout doen we geen standaard methodes, maar tapen op maat, zodat de tape voor u goed werkt. En als u het graag wil, kan het mogelijk ook nog in uw favoriete kleur.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard en Frank, Fysiotherapie Berkhout.