Specialisaties

Bij Fysiotherapie Berkhout kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben wij ook verschillende specialisaties. Onze fysiotherapeuten en osteopaat doen regelmatig cursussen en opleidingen om hun kennis op pijl te houden. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg bieden op het gebied van fysiotherapie en osteopathie.

Qua specialisaties kunt u bij ons terecht voor Dry Needling, COPD, echografie, Parkinson en Parkinson boksen. Bent u op zoek naar een bepaalde specialisatie of wilt u meer informatie over de specialisatie? Op deze website vindt u meer informatie per specialisatie uitgewerkt. Houdt het pijltje van uw muis boven ‘specialiatie’ in ons menu (niet klikken) en u ziet het menu met alles wat wij aanbieden op het gebied van fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten zijn al jaren werkzaam in het vak en hebben hierdoor veel kennis opgedaan. Het vak fysiotherapie leer je vooral door te doen. Naast onze specialisaties kunt u daarom voor al uw klachten bij ons terecht. We zien vooral veel nek-schouder en rugklachten in onze praktijk. Ook met dit type klachten hebben wij dus veel ervaring en hebben een speciale vermelding op onze website gekregen.

Sportfysiotherapie
Waar er gesport wordt, ontstaan helaas soms ook blessures. Wij hebben veel ervaring met blessures in combinatie met allerlei sporten. Frank is in het verleden ook gymdocent geweest en veel aan sportbegeleiding gedaan. Richard heeft de laatste jaren vooral veel hardlopers, voetballers en tennissers begeleid in het herstellen van blessures.

Medical tape
De populaire en elastische kleurentape wordt ook bij Fysiotherapie Berkhout gebruikt. Er zijn een aantal standaard methodes om met tape te helpen bij het herstel. Bij Fysiotherapie Berkhout doen we geen standaard methodes, maar tapen op maat, zodat de tape voor u goed werkt. En als u het graag wil, kan het mogelijk ook nog in uw favoriete kleur.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.