Nieuws

Nieuwe Corona Update:

Update 14 december

Beste Allemaal

Inmiddels is duidelijk geworden dat de maatregelen strenger worden in ons land. De fysiotherapie is uitgezonderd van de maatregelen, wij blijven gewoon aan het werk. 
Wel vragen we een ieder in de wachtkamer een mondkapje te dragen en tijdens de behandeling is dit in overleg met elkaar.

Wat betreft het sporten, dit kan in elk geval de komende 5 weken niet. Zodra dit weer mogelijk is, dan zal de sportzaal geheel klaar zijn en gaan we iedereen weer contacteren voor de fitness.

Verse corona update 28 april:

Beste allemaal,

we krijgen steeds meer vragen wanneer we weer kunnen beginnen met fysiotherapiebehandelingen in de praktijk. Voor een ieder met klachten zouden we liever gister dan vandaag daarmee beginnen. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Helaas heeft het RIVM zojuist besloten dat het nog niet toegestaan is om dit weer te gaan doen. Alleen met een dringende medische indicatie, is er een hands on behandeling mogelijk. Tot die tijd beperken we ons tot video afspraken. Niet optimaal, maar toch hebben we een aantal mensen daarmee de afgelopen weken goed op weg kunnen helpen.
De cijfers wat betreft corona gaan de betere kant op, dus laten we met z’n allen hopen dat het niet lang meer duurt. Iedereen het beste en hopelijk tot snel!

Richard en Frank.

Nieuwe corona update 2 april:

Beste Allemaal,

Het verlengen van de huidige maatregelen door het kabinet zorgen ervoor dat de praktijk voorlopig nog gesloten is tot dinsdag 28 april. Als het goed is, wordt een week eerder duidelijk of dit verlengd gaat worden of niet. Laten we met z’n allen hopen dat we tegen die tijd het ergste achter de rug hebben en het gewone leven weer een beetje kunnen gaan opstarten.

Voor degenen met veel of nieuwe klachten, er is op dit moment wel de mogelijkheid voor een online afspraak, om iedereen toch nog te kunnen helpen.

Wij wensen iedereen nog een gezond weekend toe.

Richard en Frank.

Nieuwe Corona Update:

Beste allemaal,

Om de verder verspreiding van het virus tegen te gaan en de gezondheid van een ieder zoveel mogelijk te waarborgen zijn er gisteren nieuwe maatregelen bekend gemaakt.

Hierbij is de beroepsgroep fysiotherapie gevraagd alle behandelingen tijdelijk stop te zetten. Vanaf vandaag (24 maart) zijn wij dus ook gesloten. Dit geldt voor nu in elk geval tot maandag 6 april. Enkel bij urgente klachten op dringend advies van de huisarts (met verwijzing) is het maken van een afspraak mogelijk.

Het is heel jammer dat wij (bijna) niemand verder kunnen helpen, maar in deze situatie is er even geen andere oplossing. Hopelijk dragen wij als fysiotherapeuten op deze manier een steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.

Voor een ieder die een afspraak bij Frank of bij mij (Richard) heeft staan, wij nemen hierover contact op (of hebben dit al gedaan). Zodra wij de behandelingen kunnen gaan starten, nemen wij met een ieder contact op om weer een afspraak in te plannen. In de tussentijd zijn wij telefonisch ma-vrij bereikbaar (0229-553333/0229703135) tussen 11-16 uur voor vragen/advies/uitleg. Eventueel een consult via videochat is ook mogelijk.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid de komende tijd toe en hopelijk tot snel!

Frank en Richard.

Corona Update 18 maart 2020:

Heel Nederland is in de ban van het Corona virus. Er wordt alles aan gedaan om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Het is heel belangrijk dat dit virus zo snel mogelijk gestopt wordt, en wij als fysiotherapeut, maar ook ik als vader van een zoontje van bijna 5 maanden, wil er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Echter vind ik ook dat wanneer iemand lichamelijke klachten heeft, deze zo snel mogelijk verholpen moet worden. Daarom blijven de praktijken in Zwaag en Berkhout open.

Wat ik van u vraag:

– Wilt u ook voor en na uw behandeling uw handen wassen. Dit kan op het toilet van de praktijk.
– Neemt u een schone handdoek mee
– Voelt u zich niet lekker (verkoudheid, grieperig), blijft u dan alstublieft thuis. Bij twijfel kunt u altijd even bellen

En verder:

– We schudden even geen handen
– De behandelkamer wordt na elke behandeling extra gereinigd
– Het fitnessen in Berkhout zal in elk geval tot 6 april niet doorgaan

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.