Sharon: administratief medewerkster

In september 2021 ben ik, Sharon Schravemade, bij het leuke team van Fysiotherapie Berkhout gekomen. Dit omdat mijn partner Richard Wuisman het wel heel druk had met zijn patiënten en het runnen van twee praktijken. Door de administratie van hem over te nemen, kreeg hij wat meer lucht.

Hoewel mijn achtergrond voornamelijk in de reiswereld ligt, heb ik gedurende mijn werkjaren veel ervaring in klantencontact en administratieve taken opgedaan. Het overnemen van de telefoon en de administratie van de praktijken, draaide ik mijn hand dan ook niet voor om.

Om het werk leuk en uitdagend te houden, heb ik begin 2023 een cursus WordPress gedaan. Hierdoor kan ik nu onze website beheren en aanpassen waar nodig. Ook het bedenken van reclame-uitingen en andere manieren om meer bekendheid voor onze fysiotherapie praktijken te genereren, ligt bij mij. Het is erg leuk om zo creatief bezig te kunnen zijn.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Samen met Richard Wuisman en onze zoon Jason woon ik in Zwaag. Eind 2022 zijn we verhuisd naar ons droomhuis, heerlijk aan het water. Mijn passie ligt nog steeds bij het reizen en dat proberen we dan ook zo veel mogelijk te doen. Hoewel met twee drukke praktijken het soms lastig is om eropuit te gaan. Als gezin vinden we het ook heerlijk om uit eten te gaan.

Wanneer ik niet aan het werk ben, speel ik lekker met onze zoon. Het liefst buiten in de speeltuin en bij slecht weer binnen. Samen een treinbaan bouwen, heerlijk op de bank een boekje lezen of filmpje kijken. De eendjes en zwanen voeren die voorbij komen zwemmen, vinden we beide ook erg leuk.

Een boekje lezen of filmpje kijken doe ik ook graag in mijn vrije tijd. Maar dan wel de varianten voor volwassenen. En op zaterdagavond is het spelletjesavond in huizen Wuisman/Schravemade. Wanneer zoonlief heerlijk ligt te slapen, komen de bordspellen op tafel. Van Catan tot Rummikub en Levensweg. Wij hebben een ruime smaak qua bordspellen.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.