Onze praktijken

Het verhaal van onze praktijken begint in 2017. Ik, Richard Wuisman, had al jaren de droom om een eigen fysiotherapie praktijk te open. Begin 2017 kwam er een geschikt pand vrij op de Corantijn in Zwaag en 1 mei 2017 opende ik de deuren van mijn fysiotherapie praktijk in Zwaag.

In 2018 kreeg ik de tip van een cliënt dat de voormalige eigenaar van de fysiotherapie praktijk in Berkhout ermee wilde stoppen. Daar had ik wel oor naar. Na enkele leuke gesprekken met Rein Visser heb ik de knoop doorgehakt en in oktober 2018 de praktijk overgenomen. Samen met Frank Fennis heb ik de praktijk verder uitgebeid en gemaakt tot wat het nu is. Ondertussen is Rens Klaver als fysiotherapeut toegevoegd aan het team.

Met veel plezier en vooral kennis helpen wij u graag met al uw klachten. Of dit nu op het gebied van osteopathie of fysiotherapie is. Wij helpen u graag verder! Kijkt u voor het maken van een afspraak hier.

Klik hier
1
Afspraak maken
Welkom op de Whatsapp van Fysiotherapie Berkhout. Type voor het maken van een afspraak uw naam en uw klacht in. We nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot binnenkort, Richard, Frank en Rens, Fysiotherapie Berkhout.